Hotel Maxim
Oradea

Str. Victor Babeș, nr. 5-7

Localizare

Hotelul este amplasat în zona centrală, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Descriere HotelMaximOradea

Hotelul Maxim dispune de 39 de spații de cazare, structurate în 37 de camere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr.

Restaurantul hotelului  este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru conferințe, traininguri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe și 3 săli de meeting.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: saună, jacuzzi, masaj, solar, piscină acoperită și sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Maxim
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun dacă nu beneficiază de pat suplimentar. Copiii între 7 şi 14 ani beneficiază de gratuitate la cazare dar achită 30 ron pentru mic dejun.

 • Animalele de companie

  Nu sunt acceptate animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Bankcard

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Oradea