Hotel Meitner
Predeal

Str. Trei Brazi, nr 77-78

Localizare

Hotelul Meitner este situat în orașul Predeal la o altitudine de 1250 m, fiind înconjurat de pădure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi .

Descriere HotelMeitnerPredeal

Hotelul dispune de 27 camere duble standard (16 cu paturi separate –tip twin și 11 cu paturi matrimoniale), dintre care 3 sunt camere duble superior. Camerele pot fi : cu balcon (9 camere matrimoniale ) ,fără balcon (15 camere) și tip mansardă (3 camere mari cu înălțimea de 2.50m și ferestre Velux). În camerele duble cu excepția celor care au balcon ,există posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Dotarea camerelor s-a făcut cu mobilier elegant cu furnir de nuc,TV LCD, minibar, seif pentru păstrarea obiectelor de valoare, internet, telefon, baie proprie cu cabină de duș, ventilator, uscător de păr.

Hotelul Meitner dispune de un restaurant elegant, cu o capacitate de 80-100 pers, în stil conteporan ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate. În sezonul cald mesele se pot servi și pe una din cele două terase în aer liber, ideale pentru petreceri de grup.

Sala de conferințe A (Green Hall) este situată la ultimul nivel al hotelului, este foarte spațioasă și elegantă - capacitate 130 persoane și dispune de: videoproiector, ecran proiecţie, acces internet fibră optică şi wireless, flip chart, pupitru orator, masă prezidiu, microfoane wifi, laptop, pianină, telefon, fax, imprimantă, copiator. Sala de conferințe B ( Brown Hall) cu capacitate de până la 80 persoane cu următoarele dotări: televizor LCD,  laptop (sistem care înlocuieşte cu succes videoproiectorul), internet wifi, flip chart. Sala de conferințe C (fumatul permis) situată în corpul B cu capacitate de până la 40 persoane, dotată cu: televizor LCD, laptop (sistem care înlocuieste cu succes videoproiectorul), internet wifi, flip chart, bar.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal