Hotel Melodia
Venus

Venus

Localizare

Hotelul este situat în nordul staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă.

Descriere HotelMelodiaVenus

Hotelul Melodia  dispune de 109 spații de cazare dispuse în: 30 de camere matrimoniale, 71 de camere twin şi 8 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant și dispun de: TV LCD, minibar, mobilier nou, sistem de climatizare, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr. Apartamentele au în plus living cu canapea extensibilă și baie cu cadă.

Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri în interior și 150 de locuri pe terasă și își întâmpnă oaspeții cu un meniu diversificat. Pentru conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată cu: videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, flipchart, internet wireless, aer condiționat, accesorii birotică.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: piscină proprie pentru adulţi şi copii cu şezlonguri şi umbrele, sală de fitness, saună, masaj, jacuzzi, bar cu terasă, loc de joacă pentru copii, şi parcare proprie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Melodia
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 3 de zile înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii de la 0 la 2 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate la cazare și masă. Copiii de la 2 la 12 ani (neimpliniti) însoțiți de adulti, beneficiază de o reducere de 50% la cazare și 50% la masa din tariful pentru adulți. Copiii cu vârsta peste 12 ani însoțiți de adulti, beneficiază de o reducere de 50% la cazare și achită 100% la masa din tariful pentru adulti. Micul dejun este în valoare de 30 lei/zi/persoană.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus