Hotel Mezotermale
Venus

Venus

Localizare

Hotelul este situat la iesirea din statiunea Venus spre Saturn, pe malul lacului Saturn.

Descriere HotelMezotermaleVenus

Hotel Mezotermale Palace este unul dintre cele mai noi hoteluri din staţiunea Venus şi oferă acces la un modern centru SPA şi de tratament. Hotelul este deschis permanent.

Cazarea se face în 52 camere duble cu vedere spre mare sau spre lac, toate având mobilier nou, grup sanitar propriu cu duş sau cadă, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, internet în cameră, balcon.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Cele 6 săli de conferințe pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate la standarde internaționale.  Hotelul pune la dispoziţia turiştilor: acces la cele 2 piscine amenajate cu şezlonguri şi umbreluţe (adulţi şi copii) şi parcare.

În cadrul hotelului funcţionează Medical SPA cu 4 piscine cu apă sulfuroasă mezotermală (2 piscine acoperite şi 2 în aer liber), căzi cu apă termală şi nămol, căzi pentru hidro-electro-terapie, băi de curenţi galvanici, aparate electroterapie, săli masaj, săli de fitness şi kinetoterapie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Tenis de masa TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus