Hotel Miraj
Poiana Brasov

Str. Complex Aluniș, nr.15

Localizare

Hotelul este amplasat la intrarea în staţiune, nu departe de pârtiile de ski.

Descriere HotelMirajPoiana Brasov

Hotelul Miraj vă oferă cele mai bune condiţii pentru petrecerea vacanţelor, într-un spaţiu familial şi cu personal deosebit de ospitalier.

Hotelul dispune  de 26 camere duble, 3 single şi 5 apartamente, toate dotate la standard de 4 stele. Apartamentele sunt foarte elegante şi confortabile, spaţioase şi dotate ultramodern cu: tv cablu, jacuzzi, minibar, telefon, baie cu cabină de duş sau cadă, uscător de păr şi jacuzzi în unele băi. Camerele single şi double au în dotare tv, cablu tv, telefon, minibar, baie proprie. Toate camerele au ușile de intrare cu sistem de închidere pe bază de card electronic.

Hotelul are şi alte multiple facilităţi: sală de primire turiști, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, cu meniuri deosebite, magazin cu produse de strictă necesitate, salon mic dejun, biliard, spălătorie/călcătorie, recepţie 24 h, sală fitness, saună, seif la recepţie, săli  de conferinţă (una cu 55 de locuri și cealaltă cu 25 de locuri )  cu proiecţie, flipchart.

La ultimul etaj se află un foișor cu o sală de protocol cu 20 locuri. De asemenea, mai există o gradină de recreere cu bănci, terase pentru servirea mesei și parcare proprie supravegheată.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov