Hotel Miruna
Poiana Brasov

Str. Poiana Soarelui, nr. 166

Localizare

Hotelul este amplasat într-o poziție excelentă în Poiana Brasov, lângă pârtii și accesul la instalațiile de transport pe cablu.

Descriere HotelMirunaPoiana Brasov

În camerele Hotelului Miruna eleganța și funcționalitatea se îmbină într-un mod foarte armonios.

Hotelul este structurat în 18 camere după cum urmează: 1 camera single, 3 camere duble, 7 apartamente de 2 locuri (dormitor cu pat matrimonial și living), 1 apartament de 4 locuri (2 dormitoare cu pat matrimonial și living), 1 apartament de 5 locuri (2 dormitoare cu pat matrimonial, cu living +1 camera single), 1 vilă de 5 locuri (1 cameră single cu baie proprie, o cameră dublă cu pat matrimonial și baie proprie, un apartament de 2 locuri cu living room și un dormitor cu pat matrimonial cu baie proprie, bucătărie și living-room comun) și 1 vilă de 6 locuri(cameră dublă cu pat matrimonial și baie proprie, o cameră twin double cu baie proprie, un apartament de 2 locuri cu living room și un dormitor cu pat matrimonial și baie proprie, bucătărie și living-room comun).

Toate camerele sunt dotate cu: telefon cu acces internaţional, TV color cu televiziune prin cablu, minibar, internet wireless, cabină de duş cu hidromasaj, room service.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 locuri, își întâmpină clienții cu un meniu diversificat atât din bucătăria românească cât și din cea internațională. Sala de conferințe are o capacitate de 22 de locuri și este utilată cu echipamente performante, oferind o nou dimensiune conceptului de întâlniri de afaceri și training-uri ale companiilor.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziția clienților saună, sală de fitness și masaj.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov