Hotel Moldova
Iasi

Str. Anastasie Panu, nr. 31

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 3 km de gară.

Descriere HotelMoldovaIasi

Hotelul Moldova dispune de 148 de camere, structurate în: 66 camere duble twin, 77 camere single cu pat matrimonial și 5 apartamente. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, televizor, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Oaspetii își pot incepe ziua cu un mic dejun bogat ce se serveste în sala de mese, iar pentru prânzul și cina în restaurant, ce are o capacitate de 200 de locuri. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție 5 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 120 de locuri, fiind amenajate corespunzător.

Timpul liber se poate petrece la: saună, masaj, fitness, aerobic sau piscină. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, apel de trezire la ora solicitată, curierat rapid, parcare, transfer gară/aeroport, rezervări bilete de tren și de avion, comenzi taxi.

Facilităţi hotel

Bar Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi