Hotel Monterai
Poiana Brasov

Str. Poiana Soarelui, nr. 2 (Poiana Mică)

Localizare

Complexul Monterai este situat chiar la intrarea în staţiune, în Poiana Mică.

Descriere HotelMonteraiPoiana Brasov

Complexul pune la dispoziţie 12 vile, fiecare vilă dispune de spaţiu verde, terasă la parter şi balcoane la etaje, oferind accesul la o minunată privelişte asupra Poienii Mici. Toate camerele sunt dotate cu cabină de duș/jacuzzi, TV/LCD, frigider - minibar, fotolii/canapele din piele, uscător de păr.

Vila 1 şi vila 2 au aceaşi structură: 3 apartamente (câte unul pe fiecare nivel) cu bucătărie, dormitor cu pat dublu, baie cu cabină de duş, living cu canapea extensibilă şi fotolii, loc de luat masa. În vila 2, apartamentul de la etajul 1 are Jacuzzi. Vila 3 are 6 camere: 3 camere  cu pat dublu (2 camere cu cabină de duş şi o cameră cu jacuzzi) şi 3 camere twin cu cabină de duş. Vila 4 are 3 apartamente, dintre care 2 apartamente cu dormitor cu  pat dublu, living cu canapea extensibilă şi fotolii, iar vilele 5,6,7,8,9,10,11 si 12 vă pot oferi toate condiţiile pentru o vacanţă reușită la munte.

Resortul dispune de 2 restaurante şi sala de mic dejun . Sala mare are o capacitate de până la 300 de persoane, iar sala mică, de la primul etaj, de până la 60 de persoane. Parcarea este asigurată în curtea interioară a complexului și este păzită.

 Sala de conferinţe are o capacitate de până la 160 de persoane, fiind dotată cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri în serie, acces gratuit la internet wireless, acces la terasa cu panorama asupra Poienii Mici.

Complexul oferă o serie de servicii, precum: office – fax, copiator, redactare şi printare documente, room-service, seif la recepţie, foc de tabără, iar prin colaboratori, vă oferă şi posibilitatea organizării unor activităţi outdoor de team building: tir sportiv arc - puşcă, ATV, snowmobile, alpinism - tiroliană, rapel.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Monterai
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora14:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masă. Copiii până la 12 ani beneficiază de 50% reducere la cazare şi masă.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie până în 6 kg.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov