Hotel Muntenia
Pitesti

Str. Piața Muntenia, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplsata în centrul orașului, în apropierea primăriei.

Descriere HotelMunteniaPitesti

Hotelul Muntenia dispune de 395 de locuri de cazare dispuse în 227 de camere de 2* și 3*. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr și articole de toaletă, accesul făcându-se pe bază de cartelă.

Pentru servirea meselor hotelul dispune de 2 restaurante, cu o capacitate de 150 și 200 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate delicioase, terasă de vară, cofetărie și bar de zi, unde se pot savura băuturi fine. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 2 săli de conferințe, cu o capacitate de 60 și 30 de locuri, fiind amenajate corespunzător: ecran de proiecție, video proiector, laptop, TV, flipchart, consumabile.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: transportul bagajelor, predarea corespondenței, trezirea la ora solicitată, informații turistice, comenzi pentru taxi, rent a car, parcare, room-service,  spălătorie, curățătorie, procurarea de bilete la teatru, cinema și la alte acțiuni culturale și sportive.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Pitesti