Hotel Napoca
Cluj Napoca

Str. Octavian Goga, nr. 1-3

Localizare

Hotelul este situat la 250 de metri de Parcul Central și la 15 minute de mers cu maşina de aeroport.

Descriere HotelNapocaCluj Napoca

Hotelul Napoca dispune de 160 de camere, structurate în: 2 garsoniere, 5 apartamente, 24 camere cu un pat, 123 camere cu două paturi și 5 camere cu trei paturi. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: TV, telefon, internet, minibat, aer condiționat, seif, serviciu ceai/cafea, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, halat și uscător de păr.

Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant ce servește diverse preparate din bucătăria românească și internațională, într-o atmosferă plăcută. Timpul liber se poate petrece alături de prieteni la bar, unde se serveşte o gamă variată de băuturi și cocktail-uri. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în centrul de conferinţe ce oferă toate dotările necesare unei întâlniri de succes. Hotelul dispune și de parcare privată supravegheată video.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa ce oferă: saună udă și uscată, masaj, jacuzzi, solar, sală de fitness, cosmetică și piscină.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca