Hotel Nevis
Oradea

Str. Lăpușului, nr. 2

Localizare

Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, aproape de centrul orașului.

Descriere HotelNevisOradea

Hotelul Nevis oferă 66 de spații de cazare dispuse în 63 de camere și 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș.

Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe, simpozioane sau prezentări de afaceri este pusă la dispoziție o slaă de conferințe, cu o capacitate de 150 de locuri, dotată corespunzător.

Momentele de relaxare și răsfăț se pot petrece la centrul Wellness&SPA, ce oferă: masaj, saună, baie cu aburi, tratamente faciale și corporale, jacuzzi, piscină interioară și sală de fitness. Sunt oferite și o serie de servicii, precum: cameră pentru bagaje, seif la recepție, spălătorie, trezirea la ora solicitată, servicii de secretariat, parcare, rent a car, rezervări bilete avion.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Nevis
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 12 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta până la 8 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente.

 • Animalele de companie

  Nu sunt acceptate animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard.

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Oradea