Hotel New Montana
Sinaia

Bld. Carol I, nr. 24

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, la 200 de metri de teleschi.

Descriere HotelNew MontanaSinaia

Prin localizare și servicii de cea mai înaltă calitate, hotelul este destinația ideală pentru recreere sau pentru orice eveniment.

Hotelul New Montana are o capacitate de cazare de 177 de camere și apartamente, fiind elegant amenajate și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții, într-o atmosferă caldă și confortabilă, cu preparatele tradiționale și internaționale. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau seminarii sunt puse la dispoziție 4 săli de conferințe, cu o capacitate între 12 și 450 de locuri, fiind dotate corespunzător: retroproiector și ecran, flipchart, videoproiector, sistem sonorizare, video, TV, DVD, CD. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie.

Pentru momentele de relaxare hotelul oferă: piscină, saună, jacuzzi, fitness și tenis de masă.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie Tenis de masa TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia