Hotel NH
Timisoara

Str. Pestalozzi, nr 1A

Localizare

Hotelul este amplasat la doar 1,5 km de centrul oraşului și 12 km de Aeroportul Internațional.

Descriere HotelNHTimisoara

Hotelul NH are o capacitate de cazare de 83 de camere dispuse în: 47 camere twin, 31 camere matrimoniale, 3 apartamente și 2 camere pentru persoane cu handicap. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, internet WIFI, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul oferă oaspeților, într-o armosferă placută, o gamă variată de preparate din bucătăria românească şi internaţională, iar barul își întâmpină oaspeții cu băuturi fine și cocktailuri. Întâlnirile de afaceri, seminariile și diversele evenimente se pot organiza în sala de conferințe,ce are o capacitate de pana la 150 de locuri și este amenajată corespunzător.

Hotelul pune la dispoziția clienților și un centru wellness pentru momentele de relaxare cu: saună, baie turcească, jacuzzi și sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora15:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara