Hotel Oasis
Brasov

Str. Vulcan, nr. 41

Localizare

Hotel Oasis este situat în proximitatea centrului orașului și la 2 km de gară.

Descriere HotelOasisBrasov

Hotelul Oasis dispune de o capacitate de cazare de 22 de camere dispuse în: 6 apartamente cu living şi dormitor, 6 camere duble/twins și 10 camere matrimoniale. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: cablu TV, telefon internațional, mini-bar, internet, aer condiționat și baie proprie cu cadă sau cabină de duș.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă un meniu diversificat cu specialități gastronomice chinezești, mexicane, englezești și din bucatăria tradițională. Pentru conferințe, simpozioane sau traininguri hotelul dispune de doua săli de conferință cu capacități de 40 respectiv 150 de locuri, echipate cu video proiector, flip-chart și ecran de proiecție. De asemenea hotelul dispune și de parcare interioară pazită, cu o capacitate de 30 de locuri.

 La recepție se oferă o serie de servicii: curierat local, naţional şi internaţional, fax şi mesagerie,transport bagaje,apelare la ore stabilite, închirieri de maşini, păstrare obiecte de valoare. Pentru momentele de destindere, hotelul oferă centru Spa cu saună și jacuzzi.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov