Hotel Olguţa
Eforie Nord

Str. Dorobanţilor, nr. 36

Localizare

Hotelul este situat în zona Steaua de Mare, la 350 m de mare.

Descriere HotelOlguţaEforie Nord

Hotelul are o capacitate de cazare de 66 de locuri dispuse în: 27 camere duble şi 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV cablu, telefon, minibar, aer condiţionat şi grup sanitar propriu cu cabină de duș.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă preparate cu specific tradițional și internaționat. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind amenajată corespunzător.

Timpul liber se poate petrece pe terenul de sport multifuncţional (tenis, baschet, volei, fotbal cu nocturnă), la piscina amenajată cu bar, şezlonguri şi umbreluţe, precum şi la biliard, darts, tenis de masă, şah, table. Pentru cei mici există un loc de joacă, special amenajat. De asemenea, hotelul dispune și de parcare.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Tenis de masa TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Olguţa
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Un copil cu vârsta de până la 12 ani (neîmpliniți) are gratuitate la cazare, cu condiția cazării în același pat cu doi adulți plătitori. Un adult și un copil cu vârsta de până la 12 ani (neîmpliniți) ani vor fi cazati în cameră dublă în regim de single. Doi adulți și 2 copii vor fi cazati în cameră dublă cu pat suplimentar obligatoriu. Un adult și 2 copii cu vârsta cuprinsă între 12-14 (neîmpliniți) ani vor fi cazați în cameră dublă. Pentru pat suplimentar se achită 30 lei/zi.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa,Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord