Hotel Olimp
Cluj Napoca

Str. Observatorului, nr. 82-86

Localizare

Hotelul este amplasat aproape de centru și de principalele puncte de interes ale orașului.

Descriere HotelOlimp Cluj Napoca

Hotelul dispune de 30 de spații de cazare structurate în: 3 apartamente, 3 camere triple, 9 camere duble , 8 camere matrimoniale și 7 camere single. Camerele sunt amenajate elegat și dispun de: TV, telefon, minibar, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, apartamentele fiind dotate cu jacuzzi.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate. Cele 3 săli de restaurant pot fi folosite și pentru oragnizarea diverselor evenimente, având o capacitate între 30 și 250 de locuri. Pentru întâlnirile de afaceri, simpozioane sau conferințe de presă sunt puse la dispoziție 4 săli de conferințe, cu o capacitate între 20 și 280 de locuri, fiind dotate conform standardelor internaționale: flipchart, whiteboard, ecran de proiecție, videoproiector, internet wireless, aer condiționat și ventilație pentru fum.

Hotelul dispune și de o grădină de vară, cu o capacitate de 70 de locuri, cu un aspect rustic, fiind situată într-o oază de verdeață și de liniște.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca