Hotel Onix
Cluj Napoca

Str. Septimiu Albini, nr. 12

Localizare

Hotelul este situat în proximitatea centrului și la 15 minute de aeroport.

Descriere HotelOnixCluj Napoca

Hotelul Onix dispune de 64 de camere dispuse în camere de 3 stele: 3 single, 21 duble matrimoniale, 13 duble twin, 2 matrimoniale executive, 2 apartamente și camere de 4 stele: 9 duble matrimoniale, 7 duble twin, 6 apartamente și 1 apartament VIP. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr.

Cele două restaurante, cu o capacitate totală de 200 de locuri, își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. În sezonul estival mesele se pot servi și pe terasă. Pentru întâlnirile de afaceri este pus la dispoziție un business center ce este dotat corespunzător.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, apel de trezire la cerere, păstrarea obiectelor de valoare, serviciu de curierat, cameră pentru bagaje, parcare supravegheată video, rent a car, informații turistice și culturale.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Onix
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card, Maestro

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca