Hotel Opal
Cluj Napoca

Str. Constantin Brâncuși, nr. 148-152

Localizare

Hotelul este situat la 500 m de centrul orașului și la 2 km de gară.

Descriere HotelOpalCluj Napoca

Datorită amplasării și a serviciilor de calitate oferite, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de relaxare.

Hotelul Opal are o capacitate de cazare de 33 de camere dispuse în: 24 camere double-twin, 6 camere single/matrimoniale și 3 suites. Camerele sunt mobilate elegant și dispunde toate dotările necesare unei șederi plăcute: cablu TV, telefon, internet, seif, minibar, baie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă destinsă cu preparatele savuroase ale bucătăriei românești și internaționale. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 80 de locuri, fiind amenajată corespunzător: videoproiector, ecran de proiecție, internet wireless, telefon.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: spălătorie, călcătorie, apel de trezire la ora solicitată, room service, parcare, transfer de la și spre aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Opal
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora13:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 34 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Tariful pentru pat suplimentar este de 80 lei/noapte.

 • Animalele de companie

  Nu sunt acceptate animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mater Card, Maestro, American Express

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca