Hotel Orizont
Calimanesti - Caciulata

Calea lui Traian, nr. 495

Localizare

Hotelul este situat la intrarea în oraș, la doar 1 km de centru.

Descriere HotelOrizontCalimanesti - Caciulata

Hotelul Orizont are o capacitate de cazare de 48 de camere dispuse în: 32 camere cu pat matrimonial, 12 camere cu două paturi și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, balcon, acces pe bază de cartelă magnetică.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește preparate tradiționale și exotice, într-o atmosferă elegantă. Pentru organizarea conferințelor, seminariilor sau întâlnirilor de afaceri sunt puse la dispoziție două săli de conferințe, cu o capacitate de 60 și 190 de locuri, fiind dotate la standarde internaționale: videoproiector, flipchart, ecran de proiecție, microfoane wireless, sonorizare, sistem de audiție și amplificare.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepție, parcare supravegheată video, informații turistice, sală de fitness, saună, loc de joacă, terasă.

Hotelul dispune și de o bază de tratament ce oferă: magnetoterapie, terapie cu aerosoli, terapia cu unde scurte, laserterapie, kinetoterapie, băi galvanice, electroterapie, masaj, parafină, cromoterapie.

Facilităţi hotel

Bar Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Calimanesti - Caciulata