Hotel Orizont
Predeal

Str. 3 Brazi, nr. 6

Localizare

Hotelul este situat la numai 800 de metri de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana Trei Brazi şi staţiune şi la 50 de metri de DN1.

Descriere HotelOrizontPredeal

Hotelul Orizont este locul ideal pentru turiștii care doresc să exploreze treasele montane sau pentru a vizita obiectivele turistice aflate în zonă.

Hotelul dispune de 139 de locuri de cazare  structurate astfel: 96 camere double standard, 18 camere double executive, 18 camere single, 4 apartamente standard şi 4 aparatmente executive, toate fiind dotate cu telefon, uscător de păr, minibar, TV cu cablu, aer condiţionat, internet, seif, frigider, balcon (parţial).

Restaurantul principal al hotelului vă stă la dispoziţie pentru evenimentele importante, iar restaurantul Mioriţa vă aşteaptă cu preparate tradiţionale. Cigar Club este extrem de modern pentru fumători şi deține totodata un centru de conferinţe pentru evenimente business şi activităţi sociale. La ultimul etaj veţi găsi Panorama Lounge care dispune de 40 de locuri unde puteți admira panorama.Cele 5 săli de conferinţă cu o capacitate de până la 300 de locuri vă stau la dispoziţie cu toate dotările necesare.

Hotelul dispune de parcare proprie păzită cu 60 de locuri,  2 lifturi, piscină interioară, sală de fitness, room service, TV în living, centru Spa cu 3 tipuri de saună, cameră gheţă, împachetări şi măști, tratamente de înfrumeseţare, aromaterapie, masaj, jacuzzi, 2 terenuri de tenis, solarium şi puteţi închiria echipamente sportive.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Solarium

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal