Hotel Palace RRT
Constanta

Str. Remus Opreanu, nr. 5-7

Localizare

Hotelul este situat în zona istorică a orașului, la doar 200 de metri de plaja Modern.

Descriere HotelPalace RRTConstanta

Hotelul Palace RRT dispune de 99 de camere, cu sau fără vedere la mare, dispuse în: camere single, camere duble și garsoniere. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, frigider, sistem de climatizare/ventilație, baie poprie cu duș.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu sau pe terasă, oferind preparate românești sau din bucătăria internațională, în special preparate din pește sau fructe de mare. Pentru organizarea de simpozioane, team building-uri, întâlniri de afaceri, conferințe de presă, petreceri și orice alte evenimente sunt puse la dispoziție 4 săli de confeințe, cu o capacitate de la 20 la 180 de locuri.

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispoziția turiștilor: biliard, sală de fitness, plimbări pe mare cu yacht-ul, diving. De asemenea, sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, transportul bagajelor, cameră de bagaje, spălătorie, primirea și transmiterea corespondenței, trezirea la ora solicitată, comenzi taxi, rent-a-car, transfer aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora15:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta