Hotel Palace
Sinaia

Str. Octavian Goga nr .4

Localizare

Hotelul este situat în parcul Dimitrie Ghica, la doar 3 minute de mers pe jos de gară.

Descriere HotelPalaceSinaia

Hotelul Palace dispune de 150 de camere, structurate în: 3 apartamente, 9 garsoniere, 72 de camere cu două paturi, 47 de camere cu pat matrimonial și 19 camere single. Camerele sunt amenajate în stil elegant cu mobilier clasic și dispun de următoarele dotări: televiziune prin cablu, linie telefonică directă, minibar, internet, încălzire centrală, baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul, cu o capacitate de 230 de locuri, oferă zilnic un mic dejun tip bufet şi specialităţi româneşti rafinate. Pentru întâlnirile de afaceri, teambuilding-uri, seminarii sau diverse evenimente sunt puse la dispoziția clienților 5 săli de conferințe, cu o capacitate de la 15 până la 110 locuri, ce au toate facilitățile necesare unei întâlniri de succes: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: birou de informații, păstrarea obiectelor de valoare, room-service, spălătorie-curățătorie, schimb valutar, bar de zi, terase, discotecă, coafura-frizerie, închirieri de mașini, parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia