Hotel Palm Beach
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii Mamaia, la circa 40m distanţă de plajă.

Descriere HotelPalm BeachMamaia

Hotelul Palm Beach oferă condiţii de cazare la cele mai înalte standarde internaţionale, specifice unui hotel de 5 stele.

Hotelul pune la dispoziție camere duble, duplexuri și apartamente cu dotări ultramoderne: TV satelit, telefon pentru apeluri interne şi internaţionale, internet, minibar, seif electronic, aer condiţionat, încălzire centrală, băile au uscător de păr, priză, telefon, duş, iar o parte din camere sunt dotate cu jacuzzi. Accesul în camere se face pe bază de cartelă magnetică.

Sunt puse la dispoziția oaspeților 3 restaurante cu specific românesc, italian şi oriental, o terasă în aer liber și un bar. Pentru organizarea de seminarii, team buildinging-uri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată la standarde internaționale.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor piscină acoperită, saună, sală de fitness, loc de joacă pentru copii și spațiu de parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia