Hotel Paradis
Cluj Napoca

Str. Ciocârliei, nr. 47

Localizare

Hotelul este amplasat la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.

Descriere HotelParadisCluj Napoca

 Prin amplasarea sa și serviciile de excepție, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru recreere.

Hotelul Paradis are o capacitate de cazare de 70 de camere dispuse în: 15 camere executive și  55 de camere standard. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, internet wireless, seif, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, care își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională, într-o atmosferă relaxantă. Întâlnirile de afaceri  sau diverse evenimente se pot organiza în una din cele 4 săli de conferințe, ce sunt amenajate corespunzător cu: instalație de sonorizare, microfoane mobile, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, instalație de climatizare.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: seif la recepție, spălătorie, centru Spa, procurări bilete de tren/avion, comenzi taxi, parcare supravegheată, transfer de la/la aeroport.

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca