Hotel Parc
Arad

Bld. G-ral Dragalina, nr. 25

Localizare

Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, în centrul istoric al orașului, fiind aproape de principalele puncte de interes.

Descriere HotelParcArad

Hotelul Parc are o caacitate de cazare de 121 de camere dispuse în: camere sinle, duble, triple și apartamente. Camerele sunt mobilate în stil clasic și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet wireless, grup sanitar propriu.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă diversificată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru organizarea de conferințe, seminarii și întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, spălătorie, centru SPA, servicii de curierat, transfer de la/la aeroport, parcare proprie păzită, rezervări bilete la diferite evenimente culturale din oraș.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Arad