Hotel Parliament
Bucuresti

Str. Izvor 106, Sector 5

Localizare

Hotelul este situat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, la 2 km de gară și la 15 km de Aeroportul Internațional Henry Coandă.

Descriere HotelParliamentBucuresti

Hotelul dispune de 76 de camere structurate în:12 jacuzzi suites, 4 junior suites, 2 junior suites cu vedere la Palatul Parlamentului, 56 camere deluxe, 2 camere deluxe pentru persoanele cu dizabilităţi. Camerele sunt atent mobilate şi dotate cu: TV LCD, cablu TV, internet wireless, sistem de climă individual, telefon, minibar, seif, baie, telefon în baie, uscător de păr.

Restaurantul hotelului este situat la parter, are o capacitate de 50 de locuri și își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat, cu preparate din bucătăria românească și cea internațională. Cele 2 săli de conferinţe, cu o capacitate de 40 de locuri și 100 de locuri, pot găzdui diverse evenimente fiind dotate la standarde internaționale. De asemenea există și 4 săli unde se pot organiza interviuri cu o capacitate de 6 persoane.

Hotelul prezintă următoarele facilităţi: bar, parcare păzită, lift, internet wireless, spălătorie, curăţătorie, room service, translator la cerere, doctor sau dentist la cerere.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti