Hotel Pensiunea Ambient
Brasov

B- dul Iuliu Maniu 62B

Localizare

Pensiunea Ambient este situată în centrul orașului, cu acces ușor la toate punctele de atracție turistică ale Brașovului.

Descriere HotelPensiunea AmbientBrasov

Atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate fac din Pensiune Ambient destinația ideală pentru o călătorie de afaceri sau un refugiu ospitalier dacă va aflați în tranzit și aveți nevoie de o pauză de revigorare.

Pensiunea dispune de 23 de camere, caracterizate prin refinament și sunt dotate conform ultimelor standarde: minibar, televiziune prin cablu, telefon cu acces internațional, internet, baie proprie cu uscător de păr, balcon sau terasă. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau alte evenimente speciale pensiunea dispune de 2 săli de conferințe cu o capacitate de până la 28 respectiv 42 persoane, dotate cu video proiector, sisteme multimedia și flipchart.

Pensiunea Ambient oferă și o serie de servicii gratuite: trezirea clienților la cerere, păstrarea bagajelor, ziare în holul recepției, primirea și transmiterea mesajelor și a corespondenței, asistență pentru rezervarea de bilete de transport sau pentru spectacole.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Pensiunea Ambient
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru grupuri de minim 10 camere ce stau minim 2 nopţi se acordă un discount de 8%.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora13:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii până în 3 ani beneficiază de pătuţ gratuit. Copiii între3 şi 8 ani ce dorm în pat cu părinţii beneficiază de gratuitate. Copiii peste 8 ani plătesc 15 euro /noapte/persoană.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie de talie mica pentru o taxă de 15 euro/noapte

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, MasterCard, Maestro, American Express

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov