Hotel Pensiunea Heraldic Club
Poiana Brasov

Str. Poiana Ruia, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat la intrarea în stațiunea Poiana Brașov, la 20 de minute de centrul orașului.

Descriere HotelPensiunea Heraldic ClubPoiana Brasov

Clasificat cu 5*, hotelul pune la dispoziția turiştilor un număr de 22 de camere, atent mobilate şi utilate cu băi proprii, uscător de păr, Tv, telefon, minibar, DVD player, CD player, aer condiţionat, seif de valori. De asemenea hotelul dispune de restaurant, bar, recepţie deschisă non-stop, grădină, terasă, lift, seif la recepţie, depozit pentru skiuri, internet wireless, gratuit disponibil în zone publice şi parcare. Locația este ideală atât pentru petrecerea concediilor sau a weekendurilor cu familia, cât şi pentru întâlnirile de afaceri.

Restaurantul are o capacitate de 45 de persoane unde puteţi servi diverite preparate atât tradiţionale cât și internaţionale. Sala de conferinţe are o capacitate de 45 de locuri şi dispune de video proiector, ecran protecție, mufă suplimentară pentru laptop, amplificator, boxe, microfoane(mobile), pc, dvd, cd, vcr, aer condiţionat.

De asemenea, hotelul vă poate pune la dispoziţie tesară exterioară, iar ca distracţii externe mountain bike, echitaţie, parapantă, ATV și paintball. În interiorul hotelului vă puteţi distra cu amicii jucând bridge, șah, remy, plaz station 2, biliard, darts, sală de fitness, saună şi jacuzzi.


 

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov