Hotel Perla
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este situat în partea sudică a staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă, în apropiere de Aqua Park.

Descriere HotelPerlaMamaia

Prin amplasarea sa, hotelul este varianta ideală de cazare pentru cei ce doresc să beneficieze de acces uşor către Satul de Vacanţă, parcul acvatic, magazine, discoteci şi terase

Hotelul dispune de 205 spații de cazare, structurate în: 161 camere duble, 11 garsoniere şi 33 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer condiţionat, telefon. Garsonierele au 1 pat matrimonial şi un pat simplu, iar apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial și au vedere la mare sau la lac.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor restaurante proprii cu specific naţional şi internaţional, terasă acoperită şi terasă în aer liber, 2 baruri, o piscină și sală de conferinţe cu o capacitate de 200 locuri. Turiştii mai pot beneficia gratuit de:  parcare, seif la recepţie, cameră de bagaje, acces internet wirelles în lobby, iar contra cost pot beneficia masaj, servicii de spălat - călcat obiecte personale, stand de presă naţională, jocuri de divertisment pentru adulţi (şah, table, rummy).

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Perla
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată :

Rezervările se efectuează pentru minim 5 nopți de cazare.

În perioada 12.07.2013-18.08.2013 tarifele includ mic dejun și bonuri valorice, ce sunt obligatorii (în cuantum de 50lei/zi/pers).

Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 7 zile înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii în vârstă de până la 4,9 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11,9 ani beneficiază de cazare gratuită, fără pat suplimentar, iar pentru masă achită 50% din contravaloare. Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani achită 30% dintru-un loc de cazare, fără pat suplimentar, iar pentru masă plătește integral. Copiii cu vârsta mai mare de 14 ani achită 50% dintr-un loc de cazare, beneficiază de pat suplimentar, iar pentru masă plătește integral. Pentru pat suplimentar se achită 50% din contravaloarea unui loc de cazare.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Mastercard, Visa

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia