Hotel Pestera 2
Busteni

Parcul Natural Bucegi, Cota 1600

Localizare

Hotelul Peștera este situat în Parcul Natural Bucegi, în apropierea Mănăstirii Peștera Ialomicioarei.

Descriere HotelPestera 2Busteni

Hotelul Peștera dispune de o capacitate de cazare de peste 100 de locuri dispuse în 38 de camere duble, 5 triple și  6 garsoniere. Toate acestea sunt prevăzute cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea unui sejur relaxant oferind confort de calitate : tv prin satelit, mobilier modern, radio, rețea de telefonie, minibar, cutie de valori, Wi-Fi.

Hotelul pune la dispoziţia turiștilor 1 restaurant cu 120 de locuri, 1 bar-restaurant cu 80 de locuri, 1 foișor cu 90 de locuri, terasă în aer liber, piscină interioară, sală de fittness, SPA, 1 sală de conferințe de 80 de locuri. De asemenea sunt disponibile spații de parcare luminate pe timp de noapte și monitorizate video.

Pentru momentele de recreere turiștilor le este propus să încerce activitățile de alpinism, asistate de personal calificat, plimbări și închirieri cu bicicletele sau ATV-uri, grătare în aer liber.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora16:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Busteni