Hotel Phoenicia Holiday Resort
Mamaia

Popas Mamaia 3, DC 86

Localizare

Hotelul se află în Mamaia Nord, la numai 150 m distanţă de plaja privată.

Descriere HotelPhoenicia Holiday ResortMamaia

Phoenicia Holiday Resort, cel mai nou şi modern complex de vacanţă din staţiunea Mamaia, se adresează în mod special familiilor cu copii. Aici veţi regăsi tot  confortul necesar pentru odihnă, relaxare dar şi pentru distracţie şi bună dispoziţie.

În cadrul complexului sunt peste 1200 locuri de cazare în 420 de studiouri şi apartamente cu 2 sau 3 dormitoare. Studioul dispune de living, zonă pentru dormit, bucătărie complet mobilată, baie şi terasă, având o capacitate de: 3 adulţi sau 2 adulţi şi 2 copii; al treilea adult sau copiii au la dispoziţie o canapea modulară. Toate camere sunt dotate cu: televizor, cablu TV, aer condiţionat, internet wireless, uscător de păr, baie cu cadă.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu specialități culinare, într-o atmosferă relaxantă. De asemenea mesele se pot servi și pe terasa în aer liber, iar barul oferă o gamă variată de băuturi și cocktailuri.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: parcare cu 400 de locuri, baruri, terase, cafenea orientală, club de biliard, locuri de joacă pentru copii, centru de jocuri, complex sportiv cu teren de tenis, teren fotbal şi basket, piscine exterioare, pentru adulţi şi copii, precum şi trasee de apă pe care cei mici se pot plimba cu jucării gonflabile.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia