Hotel Piatra Mare
Poiana Brasov

Hotel Piatra Mare

Localizare

Hotelul este amplasat în cel mai înalt punct al stațiunii, oferind o priveliște superbă asupra orașului.

Descriere HotelPiatra MarePoiana Brasov

Hotelul Piatra Mare are o capacitate de cazare de 186 de camere dispuse în: camere duble matrimoniale, duble twin, cameră largă dublă, apartamente și un apartament prezidențial. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: telefon, minibar, TV, aer condiționat, balcon, baie proprie cu uscătorde păr, iar în apartamente este disponibilă și cada cu jacuzzi.

Restaurantul dispune de 3 saloane elegante, care își intâmpină oaspeții cu preparate gustoase din bucătăria românească și internațională. La Lobby bar și Poll bar se pot servi o gama variată de bauturi fine și cocktailuri. Pentru întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 8 săli de conferințe, cu o capacitate de la 12 la 1200 de locuri, fiind dotate corespunzător: flipchart, ecran de proiecţie, videoproiector, sistem propriu de sonorizare, internet wireless.

Momentele de relaxare se pot petrece la salonul SPA&Wellness ce oferă: masaj, saună, piscină interioară, salină și sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov