Hotel Prahova Plaza
Ploiesti

Str. C-tin Dobrogeanu Gherea, nr. 11

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Muzeul Ceasurilor.

Descriere HotelPrahova PlazaPloiesti

Hotelul Prahova Plaza oferă 250 de locuri de cazare dispuse în: 109 camere single, 20 camere duble și 10 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr.

Pentru cină, recepții și mese festive sunt puse la dispoziție două săli de restaurant, a câte 100 de locuri fiecare, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Cele două săli de conferințe au o capacitate de până la 250 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate cu: videoproiector, ecran de protecție, flipchart, acces la internet, aer condiționat.

Sunt oferite și o serie de servicii, precum: room service, servicii de secretariat, spălătorie, parcare, comenzi taxi, rent a car, iar la cerere se pot organiza excursii la munte.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Ploiesti