Hotel Premier
Cluj Napoca

Str. Donath, nr. 100 B

Localizare

Hotelul este amplasat aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Descriere HotelPremier Cluj Napoca

Hotelul Premier dispune de 50 de camere structurate în: 17 camere double twin,18 camere double matrimoniale, 3 junior suite twin,3 junior suite matrimonial, 5 apartamente twin, 3 apartamente matrimonial și 1 apartament VIP Executive. Camerele sunt spațioase, cu un design clasic, mobilate elegant și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, minibar, seif, baie cu uscător de păr, halat și papuci de baie.

Restaurantul își întâmpină oaspeții, într-o atmosferă rafinată și cochetă, cu specialități din bucătăria tradițională românească cu preparate vânătorești, din bucătăria franceză și cea italiană. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe, simpozioane sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, cu o capacitate între 16 și 110 locuri, fiind amenajate corespunzător: ecran de proiecție, flipchart, internet wireless, videoproiector, microfoane mobile/lavaliere/fixe, sistem de traducere simultană, servicii de secretariat.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: recepție 24/24h, room service, cameră pentru bagaje, ziare, parcare, cutie de valori, tranfer de la/la aeroport, spălătorie, rent a car.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca