Hotel Premier
Predeal

Baza pârtiei Clăbucet

Localizare

Hotelul Premier este localizat la baza pârtiei de ski Clăbucet, la o altitudine de peste 1041 metri în mijlocul Munților Carpați.

Descriere HotelPremierPredeal

Hotelul Premier din Predeal oferă condiții optime de cazare chiar la baza pârtiei de  ski, într-o atmosferă ce îmbină rusticul montan și confortul modern în mod armonios.

Hotelul oferă turiștilor posibilitatea de cazare în 12 camere duble și 6 apartamente, asigurând o capacitate de aproximativ 42 de locuri. Camerele sunt dotate cu televizor, TV cablu, frigider, minibar, telefon, internet, aer condiţionat, baie cu cadă, balcon

Hotelul Premier  dispune de numeroase facilități pentru satisfacerea exigențelor turistilor: restaurant cu o capacitate de 40 de locuri și o terasă de 20 de locuri, sală de conferințe cu capacitate de 25 de locuri dotată cu aparatură de ultimă generație, bar cu biliard, saună și jacuzzi, sală de fitness și masaj, parcare proprie, room service, seif la recepţie, spălătorie, terasă, TV în living.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal