Hotel Prestige
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este amplasat în zona centrală a staţiunii, direct pe plajă, la aproximativ 300 m distanţă faţă de telegondolă.

Descriere HotelPrestigeMamaia

Hotelul Prestige este construit recent şi asigură condiţii de cazare moderne şi servicii de calitate superioară pentru o vacanţă reuşită.

Hotelul dispune de 24 de spații de cazare structurate în 20 camere cu pat matrimonial şi 4 camere cu două paturi. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, aer condiţionat, minibar, telefon, internet wireless, seif, baie cu cabină de duş sau cadă cu jacuzzi și uscător de păr. Camerele oferă vedere la promenadă sau la mare.

Oaspeţii hotelului vor beneficia de restaurant cu o capacitate de 80 locuri și 2 terase, una cu vedere la mare și una cu vedere la promenadă, ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: recepție 24, room service, parcare, plajă amenajată, spălătorie, informații turistice.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Prestige
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru camerele cu vedere la mare se va achita un supliment de 30 de lei pentru perioadele 02.05-31.05, 1.07-31.08, 01.10-15.12 sau un supliment de 40 de lei pentru perioadele 01.06-30.06, 01.09-30.09.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora10:00

 • Predare cameră

  Până la ora10:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Prețul patului suplimentar este de 70 lei/noapte, fără mic dejun. Pentru mic dejun se achită 35 lei/zi.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia