Hotel Prince Park Residence
Bucuresti

Str. Principatele Unite, Nr. 38-40, Sector 4

Localizare

Localizat în centrul Bucureștiului (Piața Unirii), dar în același timp într-o zonă liniștită departe de zgomotul orașului și cu o priveliște spectaculoasă asupra Patriarhiei Române.

Descriere HotelPrince Park ResidenceBucuresti

Hotelul Prince Park Residence dispune de 25 de apartamente cu una, două sau trei camere, mobilate cu clasă și bun gust și dotate cu baie, uscător de păr, TV prin satelit, bucătărie utilată, internet, serviciu de curățenie și spălătorie, încălzire centrală, telefon, aer condiționat, iar unele apartamente sunt prevăzute cu cadă cu hidromasaj.

Restaurantul hotelului "Il Giardino Segreta" își întâmpina oaspeții cu o gamă variata de preparete cu specific italian cu degustare de diferite sortimente românești și internaționale. Sala de conferințe poate găydui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător: flipchart, monitor LCD, fax, proiector, internet, sistem audio-video.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul SPA, ce oferă: saună finlandeză, baie de abur turcească în stil roman, masaj  anticelulitic, de relaxare, facial antirid și reflexoterapie.

Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților tranport auto, închirieri auto cu sau fară șofer, rezervare bilete pentru diverse evenimente, serviciu de traduceri, serviciu de spălătorie, room service, parcare.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Prince Park Residence
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată :

Tarife weekend: - apartament (2 pers.) 60 euro/noapte

                              - apartament (3 pers.) 75 euro/noapte

                              - apartament (5 pers.) 100 euro/noapte

Politici hotel
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  Rezervările se garantează prin achitarea în avans a primei nopţi de cazare pentru fiecare tip de cameră comandată, în maxim 48 de ore de la confirmarea cererii. Clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului, fară a pierde avansul plătit.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Pentru pat suplimentar se achită 12 euro/noapte.

 • Animalele de companie

  Se permite accesul cu animale de companie, contra unei taxe de 10 euro/noapte.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti