Hotel Procopie și Elisabeta
Vatra Dornei

Sat Gheorghiteni, nr. 108

Localizare

Hotelul este localizat în comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei.

Descriere HotelProcopie și ElisabetaVatra Dornei

Hotelul Procopie și Elisabeta are o capacitate de cazare de 29 de spații de cazare dispuse în: 5 camere single, 10 camere matrimoniale, 12 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu cadă sau duș.

Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, ce oferă preparate gustăase, într-o atmosferă plăcută. Pentru Sedințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată corespunzător: ecran de proiecție, videoproiector, internet wirless, flipchart și consumabile.

Pentru petrecerea timpului liber hotelul dispune de o sală de jocuri, ce oferă șah, table, rummy, tenis de masă. De asemenea, se poate opta pentru: drumeții, plimbări cu telescaunul, închiriere biciclete, schi, tiroliană, echitație, plimbări cu sania trasă de cai, excursii la mănăstirile din Bucovina, Moldova și Maramureș.

Hotelul dispune și de o bază de tratament ce oferă diverse proceduri: băi cu plante naturale, băi galvanice, împachetări cu namol, hidroterapie în ozon și diatermia, masaje atât de relaxare cât și terapeutice, electroterapie, saună umedă și uscată.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Loc de joaca Masaj Parcare Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Vatra Dornei