Hotel Ramada Cluj
Cluj Napoca

Calea Turzii, nr. 43-49

Localizare

Ramada Hotel Cluj este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul business, turistic dar şi istoric al oraşului Cluj Napoca.

Descriere HotelRamada ClujCluj Napoca

Akantus Hotel s-a alăturat în luna decembrie familiei Ramada Worldwide devenind astfel cel mai nou hotel Ramada din Romania.

Ramada Hotel Cluj are o capacitate de cazare de 100 de camere de diferite tipuri, adaptate nevoilor tale. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, radio, internet, aer condiționat, birou de lucru, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat, papuci de baie și articole de toaletă.

Ramada Hotel Cluj reprezintă opţiunea perfectă, atât în scop business cât şi leisure, având 100 de camere, un întreg etaj Executive cu acces la facilităţi de Executive Lounge, 4 săli de conferinţe, hotelul răspunzând şi cerinţelor de relaxare şi petrecere a timpului liber, prin cele 2 restaurante şi Centru Wellness 360° SPA, singurul SPA cu vedere panoramică la 360° asupra oraşului.

Momentele de răsfăț se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: saună umedă și uscată, sală de fitness, piscină interioară, masaj, Health Bar.

Ca și obiective turistice se pot vizita: ruinele de construcţii romane, Bastionul Croitorilor, Cetăţuia, Strada în oglindă, Grădina Botanică, Biserica Romano-Catolică „Sfântul Mihail”.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca