Hotel Ramada
Brasov

Str. Calea București nr. 13

Localizare

Hotelul este situat la intrarea în Brașov, aproape de cele mai noi zone de agrement ale orașului: Aqua Park, și Grădina Zoologică.

Descriere HotelRamadaBrasov

Hotelul Ramada dispune de 113 camere (single, double, executive, apartament, apartament presidențial) ce sunt decorate cu gust și oferă farmecul decorului clasic și elegant, fiecare cameră având un design propriu. Acestea sunt dotate cu: mini bar, seif, linie telefonică internațională, LCD TV, internet, baie proprie cu uscător de păr și fier de călcat.

Mesele se pot servi în cardul restaurantului propriu, ce oferă o gamă variată de meniuri atât din bucătăria tradițional românească cât și cea internațională. Pentru întâlnirile de afaceri sau organizări de trainguri hotelul dispune de 3 săli de conferințe cu o capacitate maximă de 50 de persoane fiecare și amenajate corespunzător.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziție un centru Spa cu: saună uscată, saună umedă, fitness și o sală de relaxare cu fotolii termo-reglabile.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov