Hotel Ramada
Iasi

Str. Grigore Ureche, nr. 27

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 15 minute distanţă de aeropor şi la 7 minute de gară.

Descriere HotelRamadaIasi

Hotelul Ramada dispune de 76 de camere structurate în: 68 camere Standard Business, 4 camere Junior Suite și 4 camere Senior Suite, dedicate oaspeților VIP. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, birou de lucru, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr și cosmetice.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurantul hotelului, ce are o capacitate de 180 de locuri. Cafeneaua este ideală pentru o pauză de cafea sau pentru a degusta din gama variată de băuturi și cocktailuri. Cele 5 săli de conferințe sunt puse la dispoziția clienților pentru diverse evenimente, având o capacitate între 30 și 120 de locuri și dotate cu: flipchart, consumabile, ecran de proiecție, aer condiționat, internet wireless, videoproiector, sistem sonorizare  cu microfoane fixe mobile, televizor și video, laptop, instalații de traducere simultană.

Ca și atracții turistice se pott vizita: Catedrala Mitropolitană, Casa Mitropolitului Dosoftei, Palatul Culturii, Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi