Hotel Ramada
Oradea

Str. Calea Aradului, nr. 9

Localizare

Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 10 minute de aeroport.

Descriere HotelRamadaOradea

Hotelul Ramada are o capacitate de cazare de 127 de camere, ce dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute. Camerele sunt amenajat e cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, interet wireless și prin cablu, sistem de climatizare, minibar, birou de lucru, baie proprie cu duş, uscător de păr, cosmetice, papuci de baie şi halat de baie în camerele business.

Restaurantul hotelului dispune de o locație elegantă și este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru congrese, simpozioane sau expoziții sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, dotate la standarde internaționale.

Pentru relaxare oaspeții pot folosi sala de fitness și sauna sau pot face un masaj. Hotelul oferă și o serie de servicii și facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, păstrarea obiectelor de valoare, spălătorie, servicii de curierat, parcare, închirieri maşini, transfer aeroport sau alte destinații, este permis accesul cu animale de companie.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Ramada
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru weekend (V-D) se aplică o reducere de 13 euro/cameră/noapte pentru camerele single și 14 euro/cameră/noapte pentru camerelele duble tariful afişat.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora13:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 6 ore înaintea începerii sejurului

 • Copii şi paturile extra

  Copiii între 0 şi 2 ani beneficiază de pătuţ de bebeluş la cerere şi în funcţie de disponibilitate. Copiii între 2 şi 8 ani beneficiază de gratuitate la cazare (fără pat suplimentar). Copiii între 8 şi 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare ( fără pat suplimentar ) şi achită micul dejun.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere. Se pot percepe taxe.

 • Cărţi credit acceptate:

  American Express, Visa, Mastercard, Maestro

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Oradea