Hotel Ramada
Sibiu

Str. Emil Cioran, nr.2

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la câteva minute de principalele obiective turistice.

Descriere HotelRamadaSibiu

Hotelul Ramada se distinge prin eleganță și modernism, fiind locul ideal pentru desfășurarea întâlnirilor de afaceri și a evenimentelor speciale.

Hotelul dispune de 127 camere (single, double, executive, apartment, apartament prezidenţial) mobilate modern și cu mult bun gust. Toate camerele sunt echipate cu:  TV LCD, telefon cu linie internațională, minibar, seif, internet, detectoare de fum și sistem de climatizare, baie proprie cu uscător de păr, accesul facându-se pe bază de cartelă magnetică. Apartamente au sufragerie separată, duşuri echipate cu masaj şi bucătărie proprie.

În restaurantul "Atrium", oaspeții își pot  răsfăţa simţurile cu specialităţi ale bucătăriei tradiţionale şi internaţionale, iar la Centrum Bar si Jazzy Bar se pot servi una dintre băuturile rafinate preparate de barmanii hotelului, într-un decor reconfortant și intim. Hotelul dispune, de asemenea, de 5 săli de conferințe, special amenajate pentru diverse evenimente: traininguri, teambuilding, seminarii, conferinţe de presă, recepţii.

Hotelul oferă și o seie de servicii, precum: serviciu de concierge, servicii de fax şi curierat, asistenţă la transportul bagajelor, cameră pentru bagaje, trezire la ora solicitată, room-service, serviciu de spălătorie, transfer Hotel-Aeroport-Hotel, la cerere.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu