Hotel Regal
Brasov

Strada Plevnei, nr. 13

Localizare

Hotelul este situat aproape de centrul orașului și la doar 500 de metri de parcul acvatic de distracții Paradise.

Descriere HotelRegalBrasov

Hotelul Regal are o capacitate de cazare de 29 de camere împărțite în: 4 camere single, 22 camere duble, 2 camere triple și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de cele mai moderne dotări: telefon, cablu tv, internet, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr.

Mesele se pot servi în cadrul restaurantului propriu, cu o capacitate de 70 de locuri, ce oferă un meniu diversificat, conținând specialități gastronomice chinezești, mexicane, englezești, dar și din bucătăria tradițională. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii training-uri hotelul dispune de 2 săli de conferințe, cu o capacitatea totală de 80 de locuri, dotate cu: instalație de video-proiectie, flipchart, ecran de protecție, instalatie de sonorizare. De asemenea este pusă la dispoziția clieților și o parcare privată.

Hotelul oferă și o serie de servicii precum: predarea/expedierea corespondenței clienților, trezirea la ora solicitată, păstrarea bagajelor, păstrarea obiectelor de valoare, ziare și reviste în holul hotelului.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov