Hotel Reghina Blue
Timisoara

Str. Cozia 51-53

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la numai 2 km de centrul orașului.

Descriere HotelReghina BlueTimisoara

Hotelul Reghina Blue are o capacitate de cazare de 50 de camere, dispuse în: 36 de camere cu pat matrimonial, 6 camere duble - twin, 6 garsoniere şi 2 apartamente penthouse luxoase. Camerele sunt spațioase, mobilate cu mult bun gust și dotate cu: telefon cu acces internaţional, TV, internet wireless, aer condiționat, control individual al climatizării, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de casă. Camerele au o vedere spectaculoasă spre grădina Japoneză și piscina hotelului.

Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Hotelul dispune de 3 săli de conferinţe pentru cei care doresc să organizeze conferinţe, întâlniri de afaceri, cursuri, sau alte evenimente. Acestea sunt dotate cu aparatură de cea mai bună calitate, precum: ecran de proiecţie, video proiector, flip chart, sistem de sonorizare, microfoane wireless, white board.

Pentru momentele de relaxare, hotelul pune la dispoziția clienților un centru welness cu sală de fitness, piscină, saună. Hotelul oferă și o serie de servicii gratuite, precum: parcare, asistență în planificarea activităților, transfer de la aeroport.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Reghina Blue
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 12 ore înaintea începerii sejurului.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card, Maestro, American Express.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara