Hotel Rhodos
Eforie Nord

Str. Sportului, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat în zona falezei la doar 100 m de plajă, la aproximativ 200m de Centrul Balnear Efosan și aproximativ 300m de Centrul Balnear Grand.

Descriere HotelRhodosEforie Nord

Hotelul Rhodos, complet renovat în anul 2009, se remarcă între hotelurile din Eforie Nord atât prin dotările moderne, cât și prin serviciile de calitate și grija permanentă pentru confortul oaspeților.

Cazarea se face în 36 de camere duble matrimoniale și twin. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu uscător de păr, telefon, TV LCD, minibar, aer condiționat, internet, balcon(mai puțin camerele de la parter). Accesul în camere se face pe bază de carduri.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare păzită cu 40 de locuri, seif la recepție, internet wireless în zonele publice și bar, ce oferă o gamă variată de băuturi și răcoritoare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Rhodos
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Rezervările se fac pentru minim 3 nopți.
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora16:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 si 12 ani, cazați în camera cu 2 adulți, primul copil are gratuitate la cazare și nu beneficiează de pat suplimentar, iar al doilea copil plătește 50% din tariful unui loc de cazare și beneficiază de pat suplimentar. Se acceptă maxim 2 copii în cameră și doar un pat suplimentar. Persoanele peste 12 ani achită 50% din tariful unui loc de cazare și beneficiază de pat suplimentar.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Euro/Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord