Hotel Rimini Crama Haiducilor
Cluj Napoca

Str. Cometei, nr. 12-14

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la câteva minute de centrul orașului.

Descriere HotelRimini Crama HaiducilorCluj Napoca

Hotelul Rimini Crama Haiducilor dispune de 2 apartamente, 2 junior suite și 2 camere duble. Camerele sunt mobilate în stil clasic și dispun de: tv, telefon, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce este amenajat rustic și oferă preparate tradiționale. De asemenea acesta oferă și o expozitie de murături. Cra,a cu o capacitate de 60 de locuri, este locul ideal pentru a organiza petreceri intre prieteni. Pentru traininguri, întâlniri de afaceri sau seminarii este pusă la dispoziție o sală de conferințe, ce este amenajată corespunzător cu: ecran, videoproiector, flipchart, internet wireless.

Timpul liber se poate petrece în grădina de vară ce are spații amenajate pentru grătar și foișoare cu o capacitate de 70 de locuri.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca