Hotel Rin
Sibiu

Str. Calea Dumbravii, nr. 12

Localizare

Hotelul este localizat în imediata apropiere a centrului vechi al orașului.

Descriere HotelRinSibiu

Hotelul Rin are o capacitate de cazare de 20 de camere dispuse în: 4 camere single, 11 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale și 3 apartamente. Camerele sunt foarte spațioase, mobilate elegant și cu bun gust și sunt dotate cu: cablu tv, linie telefonică internațională, mini-bar, aer condiționat, internet, baie proprie cu uscător de păr.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 130 de locuri și o gamă variată de meniuri, pentru a satisface toate gusturile.

Sunt oferite și o serie de servicii gratuite: seif la recepție, trezirea la ora solicitată, coș cu produse cosmetice și de întreținere în fiecare baie, servicii de secretariat (fax, xerox, servicii poștale), comandă taxi, asigurare de umbrele în caz de ploaie, informații despre agenda culturală a orașului, abonamnet la cele mai importante publicații locale, parcare proprie supravegheată 24/7.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu