Hotel Rina Sinaia
Sinaia

Bd. Carol 1, Nr. 8

Localizare

Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de parcul Dimitrie Ghica.

Descriere HotelRina SinaiaSinaia

Hotelul Rina Sinaia dispune de 243 de camere, din care 45 sunt de 4 stele. Camerele sunt atent decorate, cu mobilier din lemn de esenţă tare și sunt dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, minibar, balcon, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, iar cele de 4 stele oferă în plus sisteme de trezire individuale și posibilitatea depozitării obiectelor de valoare într-un seif.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are o capacitate de până la 600 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Întâlnirile de afaceri, simpozioanele sau activitatile de team-building se pot organiza în sălile de conferințe, ce sunt amenajate corespunzător: sisteme de sonorizare, copiator cu scanner, computere cu conexiune permanentă la internet, flip charturi și proiectoare multimedia.

Momentele de relaxare se pot petrece la sala de fitness sau centrul SPA, ce oferă: saună, piscină acoperită și salon de masaj cu pietre calde.

De la hotel se ajunge cu ușurință la Castelele Peleș și Pelișor și Mănăstirea Sinaia.

 

 

Facilităţi hotel

Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia