Hotel Rio
Jupiter

Bld. Regina Elisabeta, nr. 47, Jupiter

Localizare

Hotelul este amplasat la intrarea în stațiune, la circa 50 m distanţă de plajă.

Descriere HotelRioJupiter

Hotelul Rio Cazarea oferă 93 de spații de cazare dispuse în: 54 camere duble cu 2 paturi, 15 camere single şi 24 apartamente. Camerele au mobilier nou și dispun de: TV, minibar, telefon, aer condiţionat, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş și uscător de păr, balcon. Apartamentele sunt formate din living şi dormitor matrimonial.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 locuri, unde micul dejun se serveşte în stil bufet suedez sau pe  terasă. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferinţe, cu o capacitate de 20-28 de locuri.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepţie, transportul bagajelor, trezirea la ora solicitată, transmiterea mesajelor și parcare proprie.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Rio
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu cel puțin 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani beneficiază de cazare gratuită (dacă nu se solicită pat suplimentar). Pentru 1 persoana adultă + 1 copil cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani beneficiază de reducere 50% din tariful unui adult. Pentru 2 persoane adulte +1 copil cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful unui adult și se oferă pat suplimentar. Pentru 2 persoane adulte + 2 copii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani beneficiază de reducere 50% din tariful unui adult și se asigură cameră dublă și pat suplimentar sau două camere duble.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animalele de companie, de talie mică și medie, cu carnet de sănătate la zi și se percepe o taxă de 10 Lei/zi.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Euro/Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Jupiter